Index

Sevastopol

De school

Cursussen

Prijzen

Accommodatie

Vertalen/Tolken

Teletolk

Alfabet

Over ons

Partner links

Nederlands English

 

Kozak Travel

 

 

 

Share |

Welkom

Leer Russisch gedurende uw vakantie op het strand van Sevastopol

aan de kust op Krim en aan Zwarte Zee Riviera

RussianInSevastopol.com, ook voor het leren of vervolleren van de Russische taal in Sevastopol. U leert beter en sneller Russisch spreken tussen de Russen zelf!

Wanneer u Russisch wilt leren zijn daar vele mogelijkheden voor. In Nederland en Vlaanderen biedt men cursussen aan waarbij u enkele lessen volgt per week. Na deze lessen gaat u naar huis en moet zelf verder studeren en oefenen. Maar met wie in uw omgeving kunt u dit? Is uw uitspraak nog wel goed? Indien u het verkeerd leert en het weer moet afleren?

 

Sevastopol Krim Artellerie haven aan de Zwarte Zee

Fontein in het stadspark van Sevastopol ter herinnering aan het 225 jarig bestaan van naam Sevastopol in 2008

Strand aan het Omega Beach in Sevastopol aan de Zwarte Zee Riviera

 

Een paar vragen waar RussianInSevastopol.com de antwoorden op weet. Er zijn een paar aanbieders op het gebied van Russische taal cursussen, maar niemand kan bieden wat RussianInSevastopol.com kan. Wij verzorgen Russische taallessen in Sevastopol aan de subtropische Zwarte Zee Riviëra in een van de mooiste steden van Europa op diverse niveaus, van cursussen Russisch voor beginners of gevorderden, conversatielessen Russisch, speciale lessen Russisch voor kinderen, en lessen voor expats en zakelijke doeleinden. Voor iedereen die interesse heeft in de Russische cultuur, op vakantie of zakenreis naar Russisch sprekende landen gaat, Russische adoptiekinderen of Russische voorouders heeft, hebben wij cursussen op maat.

 

Waarom niet het genoegen van het Russisch leren tussen Russisch sprekende mensen op straat, in de winkel, bij de kapper of waar u maar komt, samen voegen met de aangename zaken van een subtropische bestemming met zon, strand, zuidelijke cultuur en een onbeschrijfelijke hoeveelheid geschiedenis? Waarom naar het koude Sint Petersburg of Moskou reizen wanneer u met uw boeken het huiswerk kunt maken en leren op uw handdoek op een van de vele stranden of terrasjes. Of een excursie kunt maken langs een van de vele musea, paleizen of natuurgebieden!

 

Wij bieden alle mogelijkheden of u uzelf nu thuis voelt in een oude universiteitsstad met veel culturele hoogtepunten en rijke historie, of direct aan de kust. We hebben u ideale locaties in Sevastopol te bieden om te genieten van de zon en de Russische taal te leren. Tevens kom u zo in aanraking met uw internationale mede studenten en de lokale bevolking.

 

Foros Kapel gebouwd op  een klif 800 meter boven de zeespiegel

De arrtillerie haven in Sevastopol Krim verwelkomt vele schepen aan haar kade bij de Zwarte Zee

 

U kunt bij RussianInSevastopol.com het gehele jaar terecht om Russisch te leren. Wij bieden complete pakketten aan van behalve theorie- en praktijklessen ook uw accommodatie, vliegveld en treinstation transfers, diverse excursies. En dat met verschillende cursussen individueel of in groepsverband met de duur van 1 dag tot ... Kijk op de pagina met ons cursusaanbod om meer te weten. Natuurlijk is het klimaat het aangenaamste tussen april en oktober, maar gedurende de winter kunt u skiën op Aj Petry of uit de wind in het zonnetje op een terrasje vertoeven.

 

Ook voor vertalingen vanuit en naar bijna elke taal met het Russisch kunt u bij ons terecht. Deze vertalingen worden snel, doeltreffend en met de juiste begrippen en bedoelingen in het schrijven vertaald. Dus niet zoals bij alle computervertalingen waarbij men wel de klok heeft horen slaan, maar niet weet waar de klepel hangt. De vertalingen kunnen worden gelegaliseerd door een notaris en zijn natuurlijk van hoogstaand niveau met een zeer lage prijs. Lees hier verder wat RussianInSevastopol.com voor u kan betekenen voor uw vertaalwerk.Kozak Travel uw partner voor vakantie, businessreis en Russisch leren in Sevastopol aan de Zwarte Zee

 

 

Email deze pagina naar een vriend!

Email adres van de ontvanger:

 

 

Voorwaarden cursus | Voorwaarden vertalingen | Link exchange | index | Sevastopol | de school | cursussen | prijzen | accommodatie | vertalen/tolken | alfabet | over ons | partnerlinks

 

   

 

   http://www.russianinsevastopol.com Russisch leren tussen de Russen aan het strand van de Zwarte Zee Riviera. The Ultimate Accommodation Search